5 nejočekávanějších free-to-play her pro rok 2023
i Zdroj: Spite.cz
ARC Raiders Novinka 5 nejočekávanějších free-to-play her pro rok 2023

5 nejočekávanějších free-to-play her pro rok 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 1. 2023 09:49

Letošní rok přinese opravdu hodně her, nicméně chybět nebude ani několik zajímavých, akčních free-to-play titulů.

Reklama

Rok 2023 je tady, v  katalogu her  máme již skoro 100 her, které v následujících měsících vyjdou, nás dnes ale zajímají vysokorozpočtové free-to-play hry. Tady je náš seznam TOP 5. Pokud víte o nějaké další, budeme rádi, když dáme vědět, určitě ji rádi zařadíme do seznamu.

The Division: Heartland

Ubisoft PC, PS5, Xbox Series X/S

Pravděpodobně tou nejočekávanější hrou zdarma pro rok 2023 bude nový díl série The Division. Ten nabídne prakticky vše, co dva předchozí plnohodnotné díly. Těšit se máme na dva režimy, Excursion, který působí spíše jako trenink pro pořádné hraní v režimu Storm. Představení hry proběhne v rámci několika týdnů.

The Finals

Embark Studios PC, PS5, Xbox Series X/S

Mile nás překvapilo nové studio Embark, které se skládá z ex-vývojářů Battlefieldu, což je na naprosto parádním traileru pro tuto FPS hru jasně znát. V The Finals na nás čekají multiplayerové bitvy, kde nechybí solidní arsenal zbraní nebo pokročilá destrukce.

ARC Raiders

Embark Studios PC, PS5, Xbox Series X/S

Embark Studios překvapivě kromě výše uvedené FPS hry The Finals, pracuje ještě na druhém akčním titulu, a tím je ARC Raiders. I v tomto případě jsou vidět zkušenosti ex-vývojářů z DICE. ARC Raiders připomíná jak graficky, tak animacemi či bojovým systémem Star Wars: Battlefront.

XDefiant

Ubisoft PC, PS5, Xbox Series X/S

Druhou free-to-play hrou je arénovka od Ubisoftu, konkrétně od tvůrců South Park: The Fractured But Whole. V této kompetitivní multiplayerovce budeme mít na výběr postavy z prakticky všech her série Tom Clancy's, tedy The Division, Rainbow Six nebo Ghost Recon. A to z důvodu, že původně bylo XDefiant oznámené do série Toma Clanyho, nicméně Ubisoft hru z této legendární značky vyřadil.

Path of Exile 2

Grinding Gear Games PC

Pátou námi očekávanou free-to-play hrou pro rok 2023 je rozhodně diablovka Path of Exile od Grinding Gear Games. Tvůrci již v minulosti prokázali, že dokážou konkurovat těmto hack-n-slash hrám. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama