Aktivujte si zdarma Breathedge a Poker Club
i Zdroj: Ripstone Studio
Novinka Aktivujte si zdarma Breathedge a Poker Club

Aktivujte si zdarma Breathedge a Poker Club

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 4. 2023 13:00

Další skvělá příležitost si zdarma rozšířit svoji virtuální knihovnu her. Epic Games Store i tentokrát nabízí hned dvojici, ta potěší fanoušky pokeru a vesmírných / survival her. Na aktivaci máte následujících zhruba 6 dnů.

Reklama

Čtvrtek odpoledne byl znovu ve znamení obchodu Epic Games, i tentokrát si hráči mohou aktivovat dvě hry zcela zdarma. Jak jsme již zmiňovali, na aktivaci máte následujících 6 dnů, akce končí ve čtvrtek 5. května, po odstartuje další nabídka - tentokrát však hned 3 titulů.
  

Poker Club

Karetní hru poker asi nemusíme nikomu představovat. V tomto případě se však pustíme do virtuálního, propracovaného simulátoru, díky kterému se budeme cítit jako profesionálové. Hra podporuje 4K rozlišení a turnaje až pro 200 online hráčů. 


Breathedge

A pokud nejste zrovna na karetní hry, potom tu máme něco pro fanoušky survivalu, a nejlíp pro ty, co milují vesmírnou tématiku. V Breathedge jsme kosmonautem, který bohužel zažil havárii vesmírné lodi. Tím začíná ten nejtěžší úkol, je na nás, abychom dali další lodě dohromady a dokázali přežít. Těšit se můžete na crafting, pilotování lodí nebo průzkum velkého otevřeného světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama