Aktivujte si zdarma Dying Light: Enhanced Edition
i Zdroj: Epic Games Store / Dying Light
Dying Light Novinka Aktivujte si zdarma Dying Light: Enhanced Edition

Aktivujte si zdarma Dying Light: Enhanced Edition

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 4. 2023 16:59

Po dlouhé době tu máme opět něco velmi zajímavého, v obchodě Epic Games si všichni PC hráči mohou bezplatně aktivovat parádní zombie parkovou akci Dying Light v Enhanced edici. Více informací, trailer a odkaz v článku - hra navíc obsahuje českou lokalizaci. Kromě toho je k mání i battle-royale akce Blazing Sails.

Reklama

V posledních několika týdnech nebyla nabídka od Epic Games Store, v rámci giveawaye příliš zajímavá, šlo většinou o menší neznámé hříčky s podporůměrným hodnocením. Hráči však čekají také na nějakou tu AAA hru a ta právě přichází. Aktivujte si zdarma skvělé Dying Light a rovnou v Enhanced edici, která zahrnuje velké DLC The Following, díky kterému se podíváme na nová místa. 

Dying Light: Enhanced Edition

Aktivovat
Dying Light ve své kompletní edici vyšlo v první polovině roku 2016, jak jsme již zmínili, edice zahrnuje veškerý vydaný obsah v rámci DLC včetně The Following. Čeká tak na nás více než 50 hodin zábavy, parkouru a boje o přežití. Dying Light: Enhanced Edition si v recenzích odneslo velmi slušných 8.7 / 10. Třešničkou na dortu je česká lokalizace. Hru si můžete aktivovat během následujících sedmi dnů, nejpozději však ve čtvrtek 13. dubna 2023.


Blazing Sails

Aktivovat
Kromě Dying Light si hráči mohou aktivovat i PvP, battle-royale hru Blazing Sails od Get Up Games, ta je aktuálně v předběžném přístupu v ceně zhruba 15 $, vyšla již v roce 2020, kdy bychom se mohli dočkat verze 1.0 stále není jasné. Každopádně díky Epic Games se do hry může zapojit další část komunity, což by studiu mohlo pomoct k dokončení projektu. Jelikož jde o hru v předběžném přístupu, nenajdeme na ni recenze, nicméně ty uživatelské na Steamu ji hodnotí velmi kladně, za vyzkoušení by tedy mohla stát.

V obou případech si hráči mohou hru aktivovat do 13. dubna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama