Assassin's Creed: Mirage prý vyjde na Infinity Launcheru
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed: Mirage Novinka Assassin's Creed: Mirage prý vyjde na Infinity Launcheru

Assassin's Creed: Mirage prý vyjde na Infinity Launcheru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2023 09:59

Ubisoft z nějakého důvodu absolutně neinformuje o Assassin's Creed: Mirage, je vývoj v problémech? Ať už je pravda jakákoliv, zahraniční důvěryhodný magazín tvrdí, že vyjde na novém Infinity Launcheru.

Reklama

Ubisoft má už roky pracovat na něčem, čemu říká Project Infinity. Původně se myslelo, že půjde o nový díl série, nicméně je čím dál tím více jasné, že se připravuje jakýsi luancher, kde budou vycházet nové díly této populární značky. Prvním dílem, který skrze Infinity Launcher měl vyjít, je Assassin's Creed: project Red, což prozradil sám Ubisoft, jehož vydání má být naplánované na rok 2024 až 2025.

Nicméně francouzský důvěryhodný magazín Jeux Vidéo Magazine tvrdí, že prvním dílem bude Mirage, které je stále naplánované na druhou polovinu letošního roku. Tady ale smrdí odklad, Ubisoft dlouhodobě o Assassin's Creed: Mirage neinformuje ani skrze dříve oblíbené teasery apod. 

Co přesně bude výhodou nebo hlavní funkcí Infinity launcheru nevíme, předpokládáme ale, že všechny vydané díly na této platformě budou něčím propojené, ať už jen výzvy, událostmi nebo skiny apod. Ubisoft má ve vývoji a v plánech minimálně 10 nových dílů Assassin's Creed

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama