Battlefield 2042 ztrácí tisíce hráčů. Sérii nově povede ředitel studia Respawn
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 2042 ztrácí tisíce hráčů. Sérii nově povede ředitel studia Respawn

Battlefield 2042 ztrácí tisíce hráčů. Sérii nově povede ředitel studia Respawn

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 12. 2021 23:43

Battlefield 2042 ztrácí spousty hráčů a EA reaguje. Sérii nově povede talentovaný Vince Zampella (tvůrce Titanfall).

Reklama

Battlefield 2042 je zhruba dva týdny venku a DICE již stačilo vydat tři velké updaty. Ty opravily stovky chyb, upravily hru tak, jak nejčastěji žádala komunita a vybalancovaly spousty dalších věcí. Jak se ale zdá, ani to nestačilo, Battlefield i nadále ztrácí tisíce hráčů denně, prozradily to neoficiální, důvěryhodné statistiky na webu Steam Charts.

A tak v DICE proběhnou velké změny. Sérii Battlefield nově povede Vince Zampella - generální ředitel studia Respawn, který se podepsal například pod velké hry jako Titanfall nebo Apex Legends. Ten kromě Respawnu šéfuje také menšímu studiu  Ripple Effect, které pomáhalo s Battlefield 2042, pro které vytvořilo oblíbený režim Portal. Krom Zampelly se do vedení přidá i Marcus Lehto, který se podepsal pod sérii Halo.

Nicméně tohle ještě bude zajímavé sledovat, zahraniční server GameSpot se Zampelly dotázal, zda bude série Battlefield pokračovat jako free-to-play. Na to odpověděl dle očekávání. " Zkoumáme všechny možnosti ". Další díl série by měl dorazit už v roce 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama