Česká hra Crime Boss: Rockay City bez české lokalizace
i Zdroj: Spite.cz
Češtiny do her Crime Boss: Rockay City Novinka Česká hra Crime Boss: Rockay City bez české lokalizace

Česká hra Crime Boss: Rockay City bez české lokalizace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2023 15:30

Už zhruba za měsíce vyjde česká akční hra Crime Boss: Rockay City, bohužel však bez české lokalizace. Nicméně "debata o ni probíhá".

Reklama

Začátkem prosince minulého roku oznámilo české InGame Studios parádní, akční kooperaci Crime Boss: Rockay City, která svým prvním trailerem připomínala skvělé hry jako PayDay, Far Cry nebo Grand Theft Auto. Reakce hráčů nebo naší redakce tak byly velmi pozitivní. Naše nálada však lehce ovadla a to nedavno zveřejněným gameplay trailerem, který nepůsobil vůbec dobře, grafická stránka hry se nám zdála zastaralá, stejně tak animace nebo umělá inteligence nepřátel.

Nicméně nás zajímala i další důležitá informace. Dostane hra českou lokalizaci? Jelikož jde o hru vyvíjenou v Brně, předpokládali jsme, že automaticky dostane, opak je ale pravdou. Kontaktovali jsme přílušné oddělení InGame Studios a nějakou dobu čekali na odpověď, ta nyní do redakce dorazila.

Dostane Crime Boss českou lokalizaci?

Bohužel pravděpodobně nedostane. Aspoň ne hned při vydání hry. Konkrétně se k nám dostala informace, že " Čeština mezi nimi ještě není, ale probíhá o tom debata. Nemůžu vám k tomu pro teď říct nic definitivního. Náš tým je mezinárodní, proto se při prvním plánování lokalizace bral ohled na světové jazyky. Určitě bychom ale rádi zastoupili i češtinu jakožto i jazyk core části naší firmy."

Odpověď je zkrátka jednoznačná, tvůrci by ji rádi viděli, ale asi nebude jen tak hned. Nic zkrátka není ztraceno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama