Češtiny do her Skull & Bones Novinka Chystá se fanouškovská česká lokalizace pro Skull & Bones

Chystá se fanouškovská česká lokalizace pro Skull & Bones

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 6. 2023 15:02

Jedna sice předčasná, přesto skvělá zpráva. Česká překladatelská grupa právě oznámila přípravy k realizaci české lokalizace pirátské akce Skull & Bones. Podrobnosti v článku.

Reklama

Aktualizace: Pařanský ráj nám potvrdil, že se nechystá překládat Skull & Bones ani žádné další hry od Ubisoftu.


Původní článek: Máme tu jedno trošku předčasné oznámení. Překladatelská grupa PřekladyHer.eu na oficiálních stránkách prozradila, že ačkoliv je Skull & Bones možná ještě daleko, interně se připravují na zahájení překladu. V tuto chvíli není jasné, jak dlouho překlad po vydání potrvá, neznáme délku hry ani podrobnosti o dialozích. Každopádně překladatelé potvrzují, že získali jako jediní oficiální smlouvu k překladu hry, bude tak zajímavé sledovat, jak se k překladu postaví Pařanský ráj, který své češtiny zpravidla přináší prakticky v den vydání i velkých AAA her.

Skull & Bones mělo být již dávno venku, nicméně problémy během vývoje vedly k několika restartům celého projektu. Aktuálně se s vydáním počítá do dubna 2024, podrobnosti bychom se mohli dozvědět během Ubisoft Forward 2023, který proběhne 12. června v 19:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama