Counter Strike 2 by mohl být představen 23. března
i Zdroj: Spite.cz
Counter Strike 2 Novinka Counter Strike 2 by mohl být představen 23. března

Counter Strike 2 by mohl být představen 23. března

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2023 15:34

Celá pravda ohledně "Counter Strike 2" by mohla být odhalena už začátkem víkendu, nejdříve 23. března.

Reklama

Prakticky celý průběh března je ve znamení stále záhadného projektu Counter Strike 2. Nikdo pořádně s jistotou nedokáže říct, zda-li půjde o zbrusu nový díl série, či jen velký upgrade aktuálního Counter Strike: Global Offensive. Pokud chcete slyšet náš názor, půjde o takový "mix", asi jako Warzone 1 a 2? Předpokládáme, že Valve spustí CS2, do toho ale dál, nějakou dobu poběží původní Global Offensive. Informace insiderů a dalších veřejně známých osobností, které se pohybují kolem CS:GO tvrdili, že k vydání hry, nebo spuštění otevřené betaverze dojde 1. dubna letošního roku.

K představení hry by pak klidně mohlo dojít už 23. března. Fanoušci a redaktoři neoficiálního obchodu CS.Money rozjeli spekulace, proč by tomu tak mělo být. 

Lidé si všimli několika reakcí Valve na Twitteru, kde společnost nenápadně komentovala GIFy ze seriálu The Office u příspěvků ohledně CS 2 či Source 2 Engine. A proč zrovna seriálem The Office? Někteří v tom mají jasno, má jít o nenápadné spojení s mapou cs_office, kterou jistě všichni dobře známe. A proč právě cs_office? Mapa byla do CS:GO přidána 23. března 2012. 

Je tu ale i další fakt, proč zrovna 23. března. Od 20. do 24. března se bude konat velká herní show GDC 2023, a právě na GDC byl před lety představen Source 2 Engine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama