Dlouho očekávaný next-gen update Cyberpunk 2077 je venku
i Zdroj: Spite.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Dlouho očekávaný next-gen update Cyberpunk 2077 je venku

Dlouho očekávaný next-gen update Cyberpunk 2077 je venku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 2. 2022 10:10

CD Projekt RED ve včerejším streamu ukázal gameplay záběry jak z PS5 tak Xbox X/S verzí, a zároveň vydal update 1.5.

Reklama

Trvalo to dlouho, ale přeci jen jsme se konečně dočkali, PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze jsou konečně venku. Stávající majitelé old-gen verzí (PS4 a XONE) mohou zdarma upgradovat na next-gen. Ještě, než to ale uděláte, pojďme si o dlouho očekávané vylepšené verzi něco říct.

Studio CD Projekt RED hráčům nabídlo půlhodinové gameplay záběry jak z PlayStationu, tak Xboxu. Na rozdíly bychom narazit neměli, podle vývojářů je vše vyladěné tak, aby obě byly naprosto totožné. To už ale neplatí u verze Xbox Series S, která dostane podporu pouze 30FPS s rozlišením 1440p

PlayStation 5, tak Xbox Series X/S budou mít na výběr ze dvou režimů. Buď si hru můžete vychutnávat ve 4K a 60FPS, nebo 30FPS, ale s aktivním ray-tracingem, který do hry hry přinese parádní odlesky. 

Kromě next-gen upgradu CD Projekt vydal update 1.5, ten se postaral o dalších skvělé novinky a změny. Hráče jistě potěší znovu vylepšená umělá inteligence ne jen NPC postav ve světě, ale také řidičů či policie. Přepracování se dočkalo také hackování, souboje a opraveno bylo spousty bugů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama