E3  2023 definitivně zrušena!
i Zdroj: E3 Expo
Novinka E3 2023 definitivně zrušena!

E3 2023 definitivně zrušena!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 3. 2023 07:03

Společnost ESA právě oficiálně oznámila, že letošní ročník veletrhu E3 byl zrušen. Dalo se to bohužel předpokládat, výstava přišla o spousty důležitých partnerů.

Reklama

E3 2023 to má definitivně spočítané, nevrátí se ani po dlouhé pauze, v minulých letech se nekonala hlavně v souvislosti s COVID-19, nicméně kdyby tvůrci hodně chtěli, mohli světu nabídnout jen digitální verzi, která jak dokázali jiní, fanoušky baví úplně stejně. Jenže společnost ESA vsadila na velký návrat, ten se ale konat nebude.

V posledních několika týdnech oznámil PlayStation, Xbox a Nintendo, že se této akce neúčastní a hráčům nabídnou vlastní konference. Stejně tak udělali další giganti, jako EA nebo Ubisoft. A aby toho nebylo málo, svou neúčast před pár dny oznámila také SEGA a čínský gigant Tencent. V tu chvíli se objevila první zmíňka o tom, že by E3 2023 mohla být zrušena.

A také, že je. Oficiálně to oznámila pořadatelská společnost ESA a organizace ReedPop. V tuto chvíli není jasné, zda se vůbec ještě někdy nějakého dalšího ročníku dočkáme, aktuálně se řeší celá budoucnost dříve nejpopulárnější akce roku, E3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama