Gears 6 by se mohl vrátit ke kořenům a být více hororový
i Zdroj: Spite.cz
Gears 6 Novinka Gears 6 by se mohl vrátit ke kořenům a být více hororový

Gears 6 by se mohl vrátit ke kořenům a být více hororový

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 3. 2023 18:27

Šéf Xboxu Phil Spencer dal studiu The Coalition jasně vědět, že chce, aby se série vrátila ke kořenům a byla více hororová.

Reklama

Cliff Bleszinski v rozhovoru pro XboxEra prozradil, že v době, kdy Microsoft Xbox kupoval studio The Coalition a s ním i sérii Gears of War, se šéf Xboxu Phil Spencer vyjádřil, že chce, aby se další díly vrátily ke kořenům a byly více hororové. Jenže přesně to se nestalo. Pod Xboxem vznikly díly Gears of War 4 (2016) a Gears 5 (2019), oba však neměly s hororovými prvky vůbec nic společného, proč? 

To se pravděpodobně nedozvíme, každopádně Cliff tvrdí, že Phil Spencer má rád horory a o změně "žánru" série Gears mluvil také se současným šéfem studia The Coalition, Rodem Fergusonem. 

"Když Microsoft koupil studio The Coalition, Philova první poznámka byla, ať se série vrátí k hororovým kořenům."

Sám Cliff Bleszinski, který se jako vývojář a designér podílel na sérii Gears of War, tvrdí, že je velmi pravděpodobné, že se právě vyvíjené Gears 6 vrátí tam, kde to chce sám velký šéf Phil Spencer vidět. Jen připomeňme, The Coalition oznámilo, že série přechází na Unreal Engine 5. A pokud byste chtěli znát aspoň přibližné datum vydání, mluví se o roku 2024 až 2025, k oznámení by tak klidně mohlo dojít už letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama