Grand Theft Auto 6: Oznámení letos, vydání na Vánoce 2024, tvrdí insideři
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Grand Theft Auto 6: Oznámení letos, vydání na Vánoce 2024, tvrdí insideři

Grand Theft Auto 6: Oznámení letos, vydání na Vánoce 2024, tvrdí insideři

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2023 17:43

Zahraniční insider tvrdí, že k oznámení Grand Theft Auto 6 dojde už za pár měsíců. Vydání se pak plánuje na Vánoce 2024.

Reklama

Rockstar Games již vývoj nového GTA oficiálně oznámil  minulý rok v únor, bez ale dalších informací. O ty se později postaral až hacker, kterému se podařilo proniknout do počítačů studia, kde ukradl zdrojový kód a hratelnou část nějaké rané fáze hry, tu pak zveřejnil na internetu. Rockstar Games záběry i únik potvrdil.

Dnes tu máme další, byť neoficiální zprávu, tu přinesl insider Tez2, který se v minulosti příliš nemýlil, přesto informace berte s rezervou.

Tez2 tvrdí, že k oznámení hry dojde už během letošního roku, v úvahu připadá červen (E3), kdy probíhá nejvíce konferencí, nebo pak srpen, kdy se můžeme těšit na Gamescom 2023. Velké překvapení si pak Rockstar Games může nechat až na konec letošního roku, konkrétně na The Game Awards 2023, které je naplánované na prosinec.

Datum vydání údajně, dle aktuálních plánů studia Rockstar Games, cílí na Vánoce 2024, pokud by se ale mělo GTA zpozdit, tak nejdéle do začátku roku 2025. To, že bychom mohli očekávat Grand Theft Auto na Vánoce 2024 si myslí také analytici z Microsoftu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama