Letošním Call of Duty má být Modern Warfare 3
i Zdroj: Sledgehammer Games Studio
Novinka Letošním Call of Duty má být Modern Warfare 3

Letošním Call of Duty má být Modern Warfare 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 5. 2023 08:17

Tak tohle asi nikdo nečekal! Sice se už nějakou dobu mluví o pokračování Modern Warfare 2 z roku 2022, nicméně přímo Modern Warfare 3 jsme opravdu nečekali. Tom Henderson tvrdí, že hra vyjde 10. listopadu. Na odhalení si ale ještě počkáme.

Reklama

O letošním Call of Duty toho v posledních měsících kolovalo spousty. Původně se mluvilo o velkém chystaném DLC pro Modern Warfare 2 z roku 2022, nakonec se však objevila oficiální informace, že Activision chystá i pro rok 2023 prémiový díl série. Jak se nakonec ukázalo, opravdu mělo jít o DLC, to však narostlo do takových rozměrů, až se tvůrci měli rozhodnout v plnohodnotný díl.

A tím má být Call of Duty: Modern Warfare 3, tvrdí to důvěryhodný insider Tom Henderson, a ten se nemýlí! Na hře mají pracovat studia Sledgehammer Games a Infinity Ward, složení se tedy nemění, právě tyto týmy spolupracovaly také na původním Modern Warfare 3, které vyšlo v roce 2011, a zapsalo se mezi nejlepší díly celé obrovské série Call of Duty.

Call of Duty: Modern Warfare 3 má být představené v srpnu, v říjnu pak proběhnou betaverze na všech platformách, kde opět dostane přednost PlayStation. Plná verze hry pak dorazí údajně 10. listopadu 2023 ve verzích PC, PlayStation a Xbox. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama