Multiplayerový projekt The Last of Us měl být odložen, údajně proto nebyl součástí PlayStation Showcase 2023
i Zdroj: Naughty Dog
Novinka Multiplayerový projekt The Last of Us měl být odložen, údajně proto nebyl součástí PlayStation Showcase 2023

Multiplayerový projekt The Last of Us měl být odložen, údajně proto nebyl součástí PlayStation Showcase 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 5. 2023 10:00

Máme pro vás špatné zprávy, vývoj multiplayerového projektu The Last of Us Factions byl prý pozastaven a jeho budoucnost je nejasná. A to je důvod, proč jsme hru nakonec neviděli během PlayStation Showcase 2023 konference.

Reklama

Na uplynulé konferenci PlayStation Showcase 2023 nám toho chybělo opravdu hodně. Na místo exkluzivit od first-party studií se objevila jedna hra externích týmů za druhou. Ty nás samozřejme velmi těšili, viděli jsme například první gameplay záběry z Alan Wake 2, Assassin's Creed: Mirage nebo oznámení Metal Gear Solid 3 Remake. Nicméně kde je Marvel's Wolverine, nová hra od Bend Studia nebo představení novinek od Naughty Dog a dalších? 

Druhý oficiální obrázek z multiplayeru The Last of Us
i Zdroj: Spite.cz

Druhý oficiální obrázek z multiplayeru The Last of Us

Studio Naughty Dog hráčům nabídlo druhý obrázek k multiplayerovému The Last of Us, nechybí ani dodatečné informace.

5. 1. 2023 15:08

To, že se během PlayStation Showcase 2023 neobjevily některé chystané exkluzivity překvapilo i známé insidery a leakery, jako například Toma Hendersona nebo The Snitche. Podle nich toho v původním plánu bylo mnohem více, včetně The Last of Us Factions od Naughty Dog. A možná už známe důvod, proč se zde dlouho očekávaný multiplayer neobjevil. Mělo dojít k internímu odkladu a pozastavení vývoje, a s ním se odložilo také představení hry, důvodem má být malý počet vývojářů a nejistá budoucnost hry, navíc se stále více lidí přesouvá pod novou IP, která vzniká v Naugty Dog. Insideři pak zmiňují i velký PC port, který měl být během konference oznámený. Ten pravděpodobně nakonec uvidíme během Summer Game Fest 2023, otázkou je, o co by mohlo jít. My si troufáme hádat, že Ghost of Tsushima nebo Gran Turismo 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama