Nacon předvedl několik sportovních titulů
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nacon předvedl několik sportovních titulů

Nacon předvedl několik sportovních titulů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 3. 2023 14:30

Vydavatel během své konference ukázal několik svých sportovních simulatorů, podívejte TT Isle of Man, Session nebo Tour de France.

Reklama

Mezi nejpopulárnější sportovní tituly patří ty, které vznikají ve společnosti Electronic Arts, na mysli samozřejmě máme hlavně série FIFA, NHL nebo Madden NFL. Zapomenout pak nesmíme ale ani na populární NBA sérii od 2K Games. O slovo si ale celkem častěji říká i vydavatelství Nacon, kde právě vzniká minimálně pětice sportovních videoher. Pojďme je společně omrknout, o každé z nich padlo během konference Nacon Connect 2023 alespoň slovo.

  

Session: Skate Sim

Tento skateboardový simulator od Crea-Ture Studios je již nějakou dobu venku, nyní však vychází také na Nintendo Switch. Nacon během své konference odprezentoval launch trailer. Session vyjde 16. března 2023.

TT Isle of Man 3

Nejnebezpečnější závody na světě? Rozhodně mezi takové patří TT Isle of Man. Třetí díl jsme mohli vidět během konference v novém gameplay traileru. Hra vychází v květnu 2023 ve verzích PC, PlayStation, Xbox a Switch. 

Tour de France 2023

A máme tu něco i pro milovníky cyklistiky. V červnu 2023 vyjde ve verzích PC, PlayStation a Xbox Tour de France 2023. Níže už nový trailer, který ukazuje možnosti hry. 

Rugby 24

Během Nacon Connect 2023 došlo na oznámení Rugby 24. Hra nabídne až 130 týmů a dostane licencované mistrovství světa. Rugby 24 vyjde v září letošního roku.

TieBreak

A máme tu i něco pro fanoušky tenisových her. Ty v posledních letech nestály za moc. Na hře pracuje Big Ant Studios, které se podepsalo právě například pod AO Tennis nebo Tennis World Tour, v obou případech šlo o neúspěšné tituly, napraví si tento tým svou reputaci s TieBreak: Official Game of the ATP | WTA?  To zjistíme v průběhu letošního roku. Hra je naplánována na PC, PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama