Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Přehled: Co všechno víme o AVATAR: Frontiers of Pandora

Přehled: Co všechno víme o AVATAR: Frontiers of Pandora

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 4. 2023 08:50

V uplynulých několika týdnech uniklo spousty detailů o AVATAR: Frontiers of Pandora a objevují se stále další. Pojďme v bodech sepsat vše, co jsme se dodnes dozvěděli, nově je například řeč o mikrotransakcích a on-line prvcích.

Reklama

Děj hlavní postavy Frontiers of Pandora se odehrává už od jeho mladých let, skupina vojáku RDA nás unesla už jako děcko a vytrénovala pro vlastní potřeby k vytouženému zbohatnutí na místních materiálech. Věkem a pravděpodobně i díky členům klanu Na'Vi se pomalu přesouváme na jejich stranu, kde vše teprve začíná. Hráč dostane první kmenové zbraně (údajně luk a kopí) a pomalu se učí novým věcem. Těšit se máme na RPG prvky a strom dovedností, díky kterému budeme silnější, rychlejší a schopnější.

V průběhu hry se seznámíme s létajícími banshee, které využijeme v boji, ale také pro rychlé cestování po obrovském otevřeném světě. Mimochodem se podíváme do nové oblasti na západě, o kterých ve filmech nebyla řeč.

Ubisoft údajně už brzy spustí předobjednávky AVATAR: Frontiers of Pandora
i Zdroj: Spite.cz

Ubisoft údajně už brzy spustí předobjednávky AVATAR: Frontiers of Pandora

Datamineři zjistili, že Ubisoft v následujících dnech spustí předobjednávky dlouho očekávané hry AVATAR: Frontiers of…

22. 3. 2023 12:15

Nově se také dozvídáme, že hra může působit jako živá služba, k dispozici totiž budou mikrotransakce, podle leakera @scriptLeaksR6 však jen v rámci skinů, nic co by mělo vliv na hratelnost či výhody hráče. 

  • Zbraně: Luk, kopí, brokovnice, pušky
  • Kamera: Vše z pohledu první osoby
  • Režimy: Singleplayer, co-op
  • Online prvky a mikrotransace
  • Engine: SnowDrop

Níže oficiální galerie a info, výše první trailer.

Na hře původně pracovalo pouze studio Massive (tvůrci The Division), v současné době však vedení pověřilo i další pobočky, jako Ubisoft Düsseldorf, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Montpelier, Ubisoft Leamington, Ubisoft Reflections a Ubisoft Toronto.

V tuto chvíli není jasné, kdy se konečně dočkáme nějakého oficiálního vyjádření, Ubisoft nezvykle mlčí. Doufejme, že k tomu nedojde až v průběhu června, kdy odstartuje konference Forward 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama