Přehled: PlayStation exkluzivity, které se objevily na showcase 2023
i Zdroj: PlayStation
Novinka Přehled: PlayStation exkluzivity, které se objevily na showcase 2023

Přehled: PlayStation exkluzivity, které se objevily na showcase 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2023 08:00

PlayStation Showcase 2023 nedopadla úplně dle našich předpokladů, očekávali jsme mnohem více (než jen jednu) exkluzivních her pro PlayStation 5. A tak jsme pro Vás připravili alespoň seznam 6. dle nás nejlepších exkluzivit, které nezamíří na Xbox.

Reklama

Vybrali jsme pro vás 6 nejlepších her, které se objevily na konferenci PlayStation Showcase 2023, a pravděpodobně se nikdy nepodívají na konkurenční Xbox. Původní plán, kdy jsme chtěli sepsat článek pouze o hrách na PlayStation 5 nevyšel, konference totiž ukázala jen jednu - Marvel's Spider-Man 2. Níže už námi vybraný seznam, co na něj říkáte? A na jakou z her se těšíte nejvíce vy?

Marvel's Spider-Man 2

Insomniac Games / podzim 2023

   

Tou největší exkluzivitou, která se podívá pouze na konzoli PlayStation 5, byl druhý díl Marvel's Spider-Man. Tvůrců ukázali 12 minut ze hry.

Marathon

Bungie / 2024 - 2025

 

Studio Bungie (tvůrci série Destiny) během konference oznámili multiplayerovou extrakční střílečku Marathon. Venku je první teaser, vyjde na PC a PlayStation 5.

Concord

Firewalks Studios / 2024

 

Svoji první hru představilo Firewalks Studios, které se pod PlayStation přidalo teprve nedávno. Concord je live-service hrou vyvíjenou na PC a PlayStation 5.

Fairgame$

Haven Studios / 2023

 

Haven Studios na konferenci představilo svoji debutovou hru, ta mohla zprvu připomínat takové “šílenější” PayDay, nicméně jde o kooperační střílečku Fairgame$, vyjde na PC a PlayStation 5.

Phantom Blade Zero

S-Game / 2024 - 2025

 

Japonské studio S-Game představilo RPG hru Phantom Blade Zero, připomíná mix her Sekiro a Ghost of Tsushima. V plánu je též na PC a PlayStation 5.

Helldivers 2

Arrowhead Game / 2023

 

O velmi milé překvapení se postaralo studio Arrowhead Game, které představilo druhý díl sci-fi akce Helldivers. To mění pohled kamery z topu na third-person. Vyjde letos ve verzích PC a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama