Přehled: Vše ze Silent Hill Showcase 2022
i Zdroj: Spite.cz
Filmy a seriály Silent Hill 2 Novinka Přehled: Vše ze Silent Hill Showcase 2022

Přehled: Vše ze Silent Hill Showcase 2022

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 10. 2022 09:26

Konami hráčům nastínilo velké plány se značkou Silent Hill. Nechybí spekulovaný remake, ale ani film či seriál.

Reklama

Konami na středeční večer hráčům přichystalo showcase, která nastínila spousty plánů se značkou Silent Hill. Dle už několik měsíců starých spekulací se skutečně připravuje hned několik herních dílů včetně remaku oblíbeného druhého dílu. Nicméně dočkáme se také hraného filmu od Christophe Ganse či interaktivního seriálu. Na kompletní přehled všeho se už mrkněte níže.

Silent Hill 2

Bloober Team / Konami
Vydání : TBA
Platformy : PC, PS5 (později Xbox Series X/S)
Konami skutečně oznámilo přípravu remaku oblíbeného druhého dílu Silent Hill, ten původně vyšel v roce 2001. O kompletní předělávku se postará polské studio Bloober Team, které v minulosti připravilo například hry jako The Medium, Layers of Fear, Blair Witch nebo Observer. Silent Hill 2 poběží na Unreal Engine 5 a nabídne podporu technologie Lumen a Nanite. Prozatím nevíme, kdy vyjde, nicméně PC a PS5 dostanou roční exkluzivitu, pak vyjde také na Xbox Series X/S.

Silent Hill: Townfall

No Code / Annapurna
Vydání : TBA
Platformy : TBA
Svoji hru chystá také tvůrčí studio No Code, které toho v minulosti příliš nepřineslo. Připravili například hru jako Observation. Vydavatelem nebude samotné Konami, ale Annapurna. Nicméně co Silent Hill: Townfall bude prozatím nevíme, a nic neprozradil ani přiložený teaser trailer.

Silent Hill f

NeoBards / Konami

Vydání: TBA
Platformy: TBA
Poslední prozrazenou hrou je Silent Hill s podtitulem "f", co přesně označuje prozatím nevíme, každopádně nás studio NeoBards (tvůrci Resident Evil: Resistance) pošle do Japonska v 60. letech. Nicméně o samotném ději nic nevíme, něco málo možná prozradí teaser trailer níže.

Seriál: Silent Hill: Ascension

Vydání: 2023
Konami oznámilo přípravu interaktivního seriálu, o který se postará hned několik studií, konkrétně Genvid, Bad Robot, Behaviour a DJ2 Entertainment.

Film: Return to Silent Hill

Vydání: TBA
Režisér : Christophe Gans
Konami oznámilo také hraný film pod názvem Return to Silent Hill. O režii se postará Christophe Gans, který byl také u prvního filmu Silent Hill. Na film si ale ještě nějakou dobu počkáme, vše je teprve ve fázi příprav, datum vydání tak očekávejme nejdříve v roce 2024 až 2025. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama