Remake Prince of Persia: The Sands of Time měl být znovu restartován, je ve fázi konceptu
i Zdroj: Ubisoft
Prince of Persia: The Sands of Time Remake Novinka Remake Prince of Persia: The Sands of Time měl být znovu restartován, je ve fázi konceptu

Remake Prince of Persia: The Sands of Time měl být znovu restartován, je ve fázi konceptu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 5. 2023 10:00

Prince of Persia: The Sands of Time Remake je znovu ve fázi konceptu, prozradilo vedení vývoje. Na hru si tak počkáme minimálně několik dalších let. Bohužel ji neuvidíme ani během Ubisoft Forward 2023.

Reklama

K problémovému Skull & Bones a Beyong Good & Evil 2 se přidává další projekt. Jde o Prince of Persia: The Sands of Time Remake, který původně vyvíjel indický tým, jeho práci však zkritizovali hráči prakticky ihned s příchodem prvního traileru, který zkrátka působil velmi zastarale. Vývoj tak přešel pod podstatně talentovanější tým do Kanady, jenže ani oni, jak se zdá, si s remakem nedokázali poradit.

Prince of Persia: The Sands of Time je ve fázi konceptu”, prozradil v rozhovoru producent hry Jean-Francois Naud. Což bohužel dokazuje fakt, že hra byla znovu restartována a datum vydání se razantně posouvá, jisté je nyní jedno, remake dorazí - jestli někdy, až v průběhu několika let.

V poslední řadě Ubisoft potvrdil, že hru neuvidíme během akce Ubisoft Forward 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama