Servery v CS:GO se plní AFK hráči, proč? Sbírají hodiny a čekají na klíč do CS 2
i Zdroj: Valve
Novinka Servery v CS:GO se plní AFK hráči, proč? Sbírají hodiny a čekají na klíč do CS 2

Servery v CS:GO se plní AFK hráči, proč? Sbírají hodiny a čekají na klíč do CS 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 3. 2023 11:36

Valve upozorňuje, že sbíráním hodin v CS:GO jako AFK, hráči klíč do Counter Strike 2 nezískají, jsou vybíráni mnoha jinými faktory.

Reklama

Counter Strike: Global Offensive opět překonalo vlastní rekord v počtu současně hrajících hráčů, jenže ne všichni skutečně hrají, možná desítky tisíc z nich jsou AFK. Proč? Sbírají "odehrané" hodiny a čekají, zda je systém Valve vyhodnotí jako aktivní a pošle jim přístup ke Counter Strike 2. Valve nedavno potvrdilo, že pozvánka do uzavřeného testování přijde hráčům, kteří mají odehráno spousty hodin a jsou ve hře aktivní.

" Přestaňte čekat, takhle se k Vám klíč do CS 2 nedostane ", vzkazuje Valve. Jak tedy systém vyhodnotí, že jste pravděpodobně tím pravým, kdo by měl tuhle žhavou novinku otestovat? 

"Hráči jsou vybírání mnoha faktory. Náš systém sleduje počet odehraných hodin před spuštěním testu"

Nejde prý ale jen o počet hodin, které jste nahráli v minulých letech. Systém prý vybírá také hráče, kteří nikdy neměli problémy se Steam účtem. Hráče však chtějí uklidnit a na oficiálních stránkách tvrdí, že další klíče budou rozesílat po vlnách, pokud jej nemáte dnes, může přijít zítra. 

Counter Strike 2 vyjde v létě 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama