Společnost Lionsgate znovu potvrdila plány s AAA hrou John Wick
i Zdroj: Bithell Games
Novinka Společnost Lionsgate znovu potvrdila plány s AAA hrou John Wick

Společnost Lionsgate znovu potvrdila plány s AAA hrou John Wick

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2023 11:22

Jedna z nejpopulárnějších značek posledních let - John Wick, by skutečně mohl dostat velkou AAA hru. Opět to potvrdila společnost Lionsgate. Otázkou je, jaké ze studií by se do hry mohlo pustit.

Reklama

Společnost Lionsgate, která stojí za filmovým zpracováním a značkou John Wick znovu potvrdila, že chystá velkou AAA hru podle John Wick. Vůbec první zmiňka padla už v listopadu minulého roku, kdy Lionsgate mluvilo o plánování, nicméně nyní se zdá, že je již v úvodní fázi vývoje. A nás by opravdu zajímalo, jaké ze studií by se takové stealth akce mohlo chytit, typů jsme minulý rok měli hned několik. 

S vývojem takové hry by si mohlo dobře poradit například studio Ubisoft (Splinter Cell), Remedy (Max Payne), IO Interactive (HITMAN) nebo Rockstar Games (Max Payne 3), všechna zmíněná studia mají zkušenosti s podobnými projekty, bohužel také plné ruce práce s vlastními hrami.

Pro připomenutí, nebylo by to poprvé, co by se John Wick objevil ve hře. V roce 2020 vyšla taktická akce John Wick Hex nebo VR John Wick Chronicles ve 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama