Stále nepředstavená Star Wars hra od Ubisoftu má vyjít už v roce 2024
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Stále nepředstavená Star Wars hra od Ubisoftu má vyjít už v roce 2024

Stále nepředstavená Star Wars hra od Ubisoftu má vyjít už v roce 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 5. 2023 11:06

Open-world Star Wars hra od tvůrců The Division má vyjít už v roce 2024, jde o velmi překvapivou zprávu, Ubisoft totiž od oznámení v roce 2021 mlčí a neukázal jediný teaser.

Reklama

Ubisoft má v rukávu spousty velkých aktuálně připravovaných her, a zapomenout nesmíme ani na open-world Star Wars hru, kterou v roce 2021 oznámilo studio Massive (tvůrci The Division), nic konkrétního však dodnes neprozradilo, z toho také všichni soudí, že hra může být ještě roky daleko.

Podle insidera Toma Hendersona hra vzniká pod pracovním názvem Project Helix a vyjít má někdy v roce 2024, což je překvapivě brzy, ze hry jsme neviděli jediný záběr, nic. Ubisoft mlčí a pravděpodobně nechce nic uspěchat podobně jako v případě problémových Skull & Bones a Beyond Good & Evil 2, které jsou rok co rok odkládané a jejich budoucnost je nejasná.

K oznámení hry může dojít letos během Ubisoft Forward 2023, které proběhne v červnu, k vydání pak může dojít v dalším fiskálním roce, který skončí v březnu 2025. Něco málo o Project Helix si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama