Téměř hotová čeština Red Dead Redemption 2 zmizela z nabídky Lokalizace.net. Co se dějě?
i Zdroj: Spite.cz
Češtiny do her Red Dead Redemption 2 Novinka Téměř hotová čeština Red Dead Redemption 2 zmizela z nabídky Lokalizace.net. Co se dějě?

Téměř hotová čeština Red Dead Redemption 2 zmizela z nabídky Lokalizace.net. Co se dějě?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 3. 2023 20:01

Čekání na kvalitní češtinu Red Dead Redemption 2 od Lokalizace.net by se mohlo prodloužit, zmizela z jejich nabídky.

Reklama

Letos to budou více než dva roky, co jsme psali o připravované české lokalizaci pro Red Dead Redemption 2, na které dodnes pracuje grupa Lokalizace.net. Letos na začátku roku mělo být definitivně hovoto, již několik týdnů překladatelé měli kompletně přeloženou hru, včetně korekce. Zbývalo češtinu už jen otestovat a vydat, chybělo maximálně pár dnů do vydání.

Jenže když se dnes podíváme na stránky Loalizace.net, karta hry s češtinou Red Dead Redemption 2 zmizela z nabídky. Sekla snad parta překladatelů s vydáním této obrovské hry nebo jde o chybu? O chybu pravděpodobně nejde, jde jen možná o příliš přehnanou reakci na české překlady Pařanského ráje, který využívá umělé intelgence, která nové hry dokáže přeložit za možná pár hodin, důkazem toho jsou například Hogwarts Legacy, Atomic Heart nebo Scars Above

Kdy nakonec k vydání, dlouho očekávané češtiny dojde, není v tuto chvíli jasné, situaci však sledujeme a budeme Vás informovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama