The Division: Heartland Novinka The Division: Heartland představeno

The Division: Heartland představeno

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2023 20:30

Upřímně jsme se na konferenci The Division Showcase těšili hlavně kvůli free-to-play akci Heartland od Red Storm studia, jsme ale zklamaní, Ubisoft zdaleka neukázal co sliboval - pořádný gameplay. Máme jen deníček a CGI trailer.

Reklama

Když v úterý Ubisoft oznámil velkou The Division showcase, těšili jsme se na pořádnou nálož nových záběrů z Heartland, Resurgence a nového režimu v The Division 2. Nejvíce jsme popravdě byli zvědaví na free-to-play akci Heartland.

Ubisoft v rámci konference ukázal parádní CGI trailer (vidět můžete výše), a vývojářský deníček, který zahrnoval sem tam nějaký ten gameplay záběr, nicméně nám zkrátka nestačil, původní teaser mluvil o gameplay záběrech, nikoliv o útržcích. A zklamaní jsme popravdě i z dostupných záběrů. Když si vzpomeneme na ty úžasné chvíle strávené v The Division 1, opravdu jsme nečekali, že se série vydá směrem k free-to-play titulu, který prakticky nenabídne vůbec nic nového - jen krok zpět, ale uvidíme, třeba Heartland překvapí svým obsahem i

Během konference jsme se bohužel nedozvěděli ani datum vydání, letos bychom jej ale nečekali. Na konci letošního roku totiž proběhne pouze uzavřená beta, plná verze by se tak mohla objevil někdy začátkem roku 2024. Mimochodem do bety se můžete už nyní zaregistrovat skrze oficiální stránky.

The Division: Heartland vyjde v roce 2024 na PC a konzole.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama