The Last of Us Part 3 je ve vývoji, tvrdí známý insider
i Zdroj: Naughty Dog
Novinka The Last of Us Part 3 je ve vývoji, tvrdí známý insider

The Last of Us Part 3 je ve vývoji, tvrdí známý insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 5. 2023 10:31

Ačkoliv studio Naughty Dog, které stojí za sérií The Last of Us několikrát potvrdilo, že Part 3 ve vývoji není, známý insider tvrdí opak. V Naughty Dog má vznikat hned několik projektů, včetně třetího dílu Last of Us.

Reklama

Již více než rok se aktivně mluví o možném pokračování série The Last of Us, Naughty Dog dokonce už v dubnu minulého roku potvrdilo, že nějaké plány s Part 3 jsou, nicméně prioritou je The Last of Us Factions (multiplayer) a zbrusu nová IP - o té však dodnes neprozradili jedinou informaci. Podle několika zdrojů jde o příběhovou hru zasazenou do steampunkového světa, odehrávající se v 60. letech.

Co se týče The Last of Us Part 3, Naughty Dog dlouhodobě tvrdí, že ve vývoji není, nicméně známý insider @DanielRPK tvrdí, že ve vývoji je, čemuž samozřejmě 100 procentně věříme, Last of Us je velkou značkou s jistým obrovským příjmem financí do kasy Sony. V únoru letošního roku se pak mluvilo o údajném datu vydání, server The Leak se měl dostat k informaci, že Part 3 vyjde na Vánoce 2026.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama