THQ Nordic se nabídlo Remedy, že fyzicky vydá Alan Wake 2. Ten má totiž vyjít pouze digitálně
i Zdroj: Remedy Entertainment
Alan Wake 2 Novinka THQ Nordic se nabídlo Remedy, že fyzicky vydá Alan Wake 2. Ten má totiž vyjít pouze digitálně

THQ Nordic se nabídlo Remedy, že fyzicky vydá Alan Wake 2. Ten má totiž vyjít pouze digitálně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 5. 2023 08:30

Pokud jste si plánovali pořídit Alan Wake 2 fyzicky, tak bohužel máte smůlu, Remedy chystá pouze digitální verze a to na všech platformách. Nicméně nyní se objevila naděje, THQ Nordic se nabídlo k realizaci fyzických kopií.

Reklama

Když Remedy a Epic Games před pár dny představily Alan Wake 2 naprosto parádním gameplay trailerem, hráči byli nadšení, a ne jen z gameplaye, ale prakticky ze všeho - až na jednu informaci, Alan Wake 2 vyjde pouze digitálně na všech platformách, a to bohužel i přes fakt, že jde o vysokorozpočtový AAA titul. Proč?

Remedy ve svém FAQ uvádí hned několik důvodů. 1. důvodem má udržitelnost nízké ceny (PC 50€, konzole 60€), studio nechce dvojku prodávat za vysokých 70€. 2. důvodem má být rostoucí popularita a poptávka po digitálních verzích, což je pravda, nicméně zrovna takový titul by si svou fyzickou kopii a pořádnou sběratelku zasloužil. A stejný názor má i společnost THQ Nordic. Ta sice nemá nic společného s Remedy, nicméně po odprezentovaném gameplayi se veřejně vyjádřilo na Twitteru.

Někteří stále milují fyzické verze her, rádi do toho půjdeme, zamyslete se nad tím

Remedy se ke tweetu prozatím nijak nevyjádřilo, nicméně objevila se zajímá možnost a naděje, že bychom se přece jen fyzických kopií nakonec mohli dočkat. Pokud Remedy zareaguje, budeme vás informovat. Alan Wake 2 vyjde 17. října na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, a jak jsme již zmínili, v plánu jsou jen digitální kopie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama