Tvůrci The Lord of the Rings: Gollum se omlouvají za stav hry, a pracují na dalším příběhovém titulu
i Zdroj: Daedalic
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Tvůrci The Lord of the Rings: Gollum se omlouvají za stav hry, a pracují na dalším příběhovém titulu

Tvůrci The Lord of the Rings: Gollum se omlouvají za stav hry, a pracují na dalším příběhovém titulu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 5. 2023 10:50

Studio Daedalic se veřejnosti omluvilo za stav hry The Lord of the Rings: Gollum, a oznámilo práce na novém projektu. Znovu půjde o fantasy, někteří spekulují o další hře ze světa Pána prstenů.

Reklama

Prakticky od vydání The Lord of the Rings: Gollum se neřeší nic jiného, než jeho katastrofický stav a velmi nízká hodnocení recenzí. Od hry jsme ne jen my, měli velká očekávání, projekt však zklamal a aktuálně je v průměru ohodnocen na pouhých 4.1 / 10. Tvůrčí studio Daedalic si je stavu hry dobře vědomo a hráčům se na sociálních sítích omlouvá. V následujících dnech bychom se měli dočkat prvních opravných patchů, které snad vyřeší alespoň neustálé padání hry.

A studio ihned oznámilo práce na dalším projektu, který hráče vezme do fantasy světa plného mýtických postav, ta se zaměří na děj postavy a jejího nikdy neodvyprávěného příběhu. Na zahraničních webech se spekuluje o další hře ze světa Pána prstenů. Hru z části financuje německá vláda, která přispěla už 2 miliony euro. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama