V březnu nás čeká několik konferencí, tady je přehled
i Zdroj: Spite.cz
Novinka V březnu nás čeká několik konferencí, tady je přehled

V březnu nás čeká několik konferencí, tady je přehled

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 3. 2023 17:59

Během března dojde hned na několik zajímavých konferencí. Pojďme omrknout kdy a v kolik je můžeme očekávat.

Reklama

O zábavu bude během března postaráno, další společnost oznámila vlastní show a již víme hned o pěti různých vystoupení. Pojďme se detailně podívat kdy a v kolik na ně vlastně dojde. Dejte nám také v komentářích vědět, na jakou se konkrétně vy těšíte nejvíce a proč.

• Paradox Announcement Show 2023

6. března / 18:00

Vydavatelství Paradox chystá oznámit tři nové hry, a čtyři DLC. Nejočekávanější chvíle má přijit se studiem Colossal Order, které zde představí " neuvěřitelnou hru ". Podle některých by mohlo jít o Cities Skylines 2. 

  

• Playdate Update #3

7. března / 18:00

Playdate zde ukáže zbrusu novou herní konzoli. Neočekávejte ale nějaký next-gen, malá krabička nabídne pár velmi nenáročých titulů.

  

• Nacon Connect 2023

9. března / 19:00

Vydavatelství Nacon si pro hráče též připravilo menší akci. Během té by mělo dojít hlavně na The Lord of the Rings: Gollum. Mluví se pak také o nových záběrech z RoboCop: Rogue City. Nacom toho má ve vývoji ale mnohem víc, dlouho jsme nic neslyšeli například o Test Drive Unlimited: Solar Crown, Hell is Us nebo ParadiZe Project.

   

• Capcom Spotlight 2023

9. března / 23:10

Japonský vydavatel ještě před zahájením E3 ukáže pár svých her. Tím největším trhákem zde bude remake Resident Evil 4, vidět bychom ale měli i záběry z Exoprimal nebo Ghost Trick: Phantom Detective. Na co určitě nedojde, je dlouho očekávané sci-fi Pragmata.

• GDC 2023

20. března / čas doplníme

Od 20. do 24. března proběhne oblíbená akce Game Developer Con. Během těchto několika dnů dojde na spousty zajímavých gameplay záběrů, mezi první potvrzení patří například STALKER 2. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama