Vedení Ubisoft prý dlouhodobě ignoruje sexuální obtěžování na pracovišti a špatné podmínky
i Zdroj: Spite.cz
Ghost Recon: Breakpoint Novinka Vedení Ubisoft prý dlouhodobě ignoruje sexuální obtěžování na pracovišti a špatné podmínky

Vedení Ubisoft prý dlouhodobě ignoruje sexuální obtěžování na pracovišti a špatné podmínky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 2. 2022 12:16

Skupina zaměstnanců tvrdí, že vedení ví o problémech na pracovišti, ač ale slibuje změny, žádný se už měsíce nedějí.

Reklama

Před nějakou dobou vznikla skupina zaměstnanců, která si říká A Better Ubisoft,  najdeme zde stovky lidí ze společnosti, kteří mají jediný cíl, změnit podmínky v Ubisoftu tak, aby vyhovovali všem a splňovali základní standardy. A Better Ubisoft tvrdí, že v Ubi už roky dochází k nepřizpůsobivému jednání mezi zaměstnanci, jmenují například sexuální obtěžování, obtěžování a diskriminaci. Před zhruba rokem skupina vydala otevřený dopis, který zaslala vedení Ubisoftu.

Ten dopis přijal a oznámil, že udělá všechno proto, aby se zaměstnanci v Ubisoftu cítili dobře a že jej bere velmi vážně. Nicméně od té doby uběhlo přesně 200 dní a A Better Ubisoft tvrdí, že se absolutně nic nezměnilo a vše zůstalo přesně tak jak bylo, vedení má vše ignorovat, přesto prý všichni ví, kdo jsou ti špatní lidé ve firmě, a vedení je má stále vědomě chránit.

Že něco není v Ubisoftu v pořádku dokazují i jejich videohry, které jsou rok od roku stále častěji pod silnou vlnou kritiky, vše odstartovalo před pár lety vydáním Ghost Recon: Breakpoint. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama