Vítejte na novém webu Spite.cz
i Zdroj: SPITE.cz
Článek Vítejte na novém webu Spite.cz

Vítejte na novém webu Spite.cz

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 3. 2023 14:00 3

Vážení čtenáři a fanoušci SPITE.cz, rádi bychom Vám představili zbrusu novou, moderní verzi webu. Pojďme si představit všechny novinky a změny.

Reklama

V první řadě chceme poděkovat všem, kteří nás více než 12 let sledujete, právě díky vám pokračujeme a chceme být lepší. Spite ve spolupráci s agenturou Grunex, která mimo jiné aktivity na lokálním herním trhu, provozuje další renomované weby jako např. Zing.cz, Hrej.cz a PCTuning.cz, jsme již nějakou dobu připravovali zbrusu novou verzi webu, ta přináší spousty novinek a skvělých změn.

Na hlavní straně můžete vidět TOP3 aktuální novinky a “nekonečný” seznam článků. Každý článek nyní obsahuje tagy, proklik ke kartě hry, o které zrovna píšeme a hodnocení palcem nahoru nebo dolů. Desktopová verze pak v pravém panelu odkazuje na nejčtenější obsah a nejnovější přidaná videa. Co se týče článků, nová administrace nám nabízí větší a pokročilé možnosti, toho si můžete všimnout už nyní. Těšte se na ankety, naše oblíbené porovnávání obrázků přímo v článku (před a po) nebo odkazy na související články a spousty dalšího.

Mobilní verze

Došlo na dlouho očekávanou mobilní verzi webu, po které voláte už roky. Čtení novinek, článků, vyhledávání a prohlížení katalogu her u nás nikdy nebylo jednodušší. Menu a další sekce najdete v liště na dolní straně obrazovky.

Nový design a katalog her

Zmodernizovali jsme logo, design celých stránek a kompletně přepracovali katalog her (sekce HRY). V katalogu nyní najdete stovky již vydaných, tak očekávaných her včetně všech důležitých informací, článků a HW specifikací. Nechybí filtr dle data vydání, žánrů nebo platforem, vyhledat můžete i pouze hry, které obsahují českou lokalizaci tak, jak jste byli zvyklí na původním Spite.

Vyhledávač, tmavý řežim a přihlášení

Další novinkou je zbrusu nový vyhledávač. Ten nově umí hledat uživatele, články a karty her. Potěšíme i čtenáře, kteří preferují tmavý režim webu, ten můžete jednoduše přehodit vedle vyhledávače v menu. Úplně vpravo se pak můžete přihlásit ke svému účtu, popřípadě zaregistrovat, a zapojit se do naší komunity. 

Komentáře

Přihlášení / zaregistrovaní čtenáři se mohou zapojit do diskuzí pod články. Například už nyní nám můžete napsat, jak se vám zde líbí, reagovat budeme na drtivou většinu vašich zpráv. Každý komentář pak můžete ohodnotit palcem nahoru, popřípadě dolů nebo vzájemně na sebe reagovat.

Doufáme, že se vám bude nová verze a éra SPITE.cz líbit, a budeme tu společně další roky. Aktivní nyní budeme mnohem více také na sociálních sítích Facebook a Instagram, přijdete se k nám.

ANKETA: Jak se Vám nová verze webu líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama