Xbox si prý připravil 2 velká překvapení pro svoji showcase 2023
i Zdroj: Microsoft
Novinka Xbox si prý připravil 2 velká překvapení pro svoji showcase 2023

Xbox si prý připravil 2 velká překvapení pro svoji showcase 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 5. 2023 11:27

Insider na Twitteru tvrdí, že Xbox během své showcase, která proběhne začátkem června odprezentuje dvojici her, které budeme sledovat "s otevřenou pusou". Bohužel už neprozradil, o co by mohlo jít. Máte tip?

Reklama

V červnu nás čeká několik hodně zajímavých herních konferencí, jednu z těch větších si vezme na starost Xbox, který se zaručeně bude chtít vytáhnout a ukázat něco speciálního. Po zklamání PlayStation Showcase 2023, který prakticky předvedl jednu jedinou exkluzivitu, má Xbox šanci ukázat, že je na tom v případě chystaných first-party her lépe. O spoustě oznámených her dávno víme, přesto by nakonec mohlo dojít na minimálně dvojici her, které budeme "sledovat s otevřenou pusou". S informací přišel insider eXtas1s na Twitteru.

Otázkou nyní je, o co by vlastně mohlo jít. Již nějakou dobu například vyhlížíme oznámení hororové hry Overdose, která vzniká ve spolupráci s Kojima Productions (tvůrci Death Stranding). Dlouho se mluví i například o velkém dračím RPG, na kterém pro Xbox údajně pracuje studio IO Interactive (tvůrci HITMAN). Xbox Showcase 2023 odstartuje 11. června v 19:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama