XDefiant budeme podporovat roky, říká Ubisoft
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka XDefiant budeme podporovat roky, říká Ubisoft

XDefiant budeme podporovat roky, říká Ubisoft

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2023 16:14

Ubisoft s XDefiant počítá dlouhodobě, chystají se čtvrtroční sezóny a spousty nového obsahu do budoucna. Co nás ale čeká po spuštění plné verze? Máme dalších pár informací.

Reklama

Zatím co se Ubisoftu ve vydávání singleplayerových her dlouhodobě daří, v těch multiplayerových to tak úplně nevychází. Štěstí snad přijde s free-to-play akcí XDefiant, ve které právě probíhá uzavřená betaverze. My si hru vyzkoušeli a nadále ji po nových updatech testujeme - brzy vám přineseme vlastní gameplay záběry.

Vyzkoušeli jsme akci XDefiant, a velmi nás překvapila
i Zdroj: Ubisoft San Francisco

Vyzkoušeli jsme akci XDefiant, a velmi nás překvapila

Ubisoft nás vybral mezi první šťastlivce, mohli jsme si tak ještě před vydáním vyzkoušet arénovou FPS akci XDefiant. Jak se…

14. 4. 2023 13:30

Ačkoliv oznámení XDefiant hráči příliš kladně nepřivítali - a my se nedivíme, hra působila jako špatný vtip, její betaverze se překvapivě hraje velmi dobře, připomíná Overwatch a Call of Duty namixované s hrami od Ubisoftu. A stejně jako Call of Duty nebo Overwatch, bude chtít i XDefiant co možná nejdelší životnost. Ubisoft prozradil, že hru plánuje podporovat roky, “není to nic na chvíli, hru budeme podporovat tak dlouho, jak to jen bude možné”. Podle nových informací se každé tři měsíce dočkáme nové sezóny, kterou tvůrci naplní novým obsahem. Do budoucna můžeme počítat s dalšími frakcemi, schopnostmi, mapami a zbraněmi. Chybět samozřejmě nebude pro hru důležitý battle-pass.

XDefiant vyjde už brzy a nabídne.. 

  • 14 map
  • 5 režimů
  • 5 frakcí
  • 24 zbraní
  • 44 attachmentů

XDefiant vyjde ve verzích PC, PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama