Assassin's Creed: Hexe dostane fantasy prvky a ženskou hlavní postavu
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Novinka Assassin's Creed: Hexe dostane fantasy prvky a ženskou hlavní postavu

Assassin's Creed: Hexe dostane fantasy prvky a ženskou hlavní postavu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2024 15:00

Assassin's Creed: Hexe nás vezme do období 15. století, kde se ujmeme role Elsy. Tyto informace už víme, nicméně jsou tu další podrobnosti, vše prozatím vypadá velmi dobře.

Reklama

Zatím, co aktuálně všichni očekáváme další obří díl série Assassin's Creed s podtitulem Red, pod Ubisoftem vzniká spousta dalších projektů. Následovat by měl Assassin's Creed: Hexe, který podle posledních informací, bude nejtemnějším dílem vůbec. O Hexe už něco málo víme, díky nové zprávě od Toma Hendersona, jsme ale zase o něco chytřejší.

Nedávné informace tvrdily, že se podíváme do 16. století, do období čarodějnictví a že půjde o mírně hororový zážitek. Víme také, že se ve hře ujmeme role Elsy, ženy, která má být také jedinou protagonistkou. Tato hra se však má odlišit od rozsáhlých epických dobrodružství jako Odyssey či Valhalla; Hexe se bude více soustředit na lineární příběh a vrátí se k původním kořenům série, připomínajícím menší díly.

Lišit pak se má i dalšími prvky, Hexe nabídne fantasy, to už víme z minulých zpráv, nicméně i samotná Elsa má ovládat čarodějnictví a vlastnit několik nadpřirozených schopností. 

Vše prozatím vypadá velmi zajímavě, ovšem počkejme si na první informace, ty by mohly dorazit v průběhu příštího roku. Assassin's Creed: Hexe má být naplánováno na rok 2026 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama