Avatar: Frontiers of Pandora poběží na konzolích s více FPS
i Zdroj: Ubisoft Massive
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Avatar: Frontiers of Pandora poběží na konzolích s více FPS

Avatar: Frontiers of Pandora poběží na konzolích s více FPS

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2024 09:00

Ubisoft vydal novou aktualizaci pro Avatar: Frontiers of Pandora. Ta potěší nejen konzolové hráče, kteří si hru nově mohou užít s více FPS než původně. Aktualizace se dotkne i PC verze.

Reklama

Avatar: Frontiers of Pandora je venku od začátku prosince, bohužel, prakticky také od té doby o hře neslyšíme. Ubisoft jako kdyby to vzdal a hře už nevěnoval pozornost. Jak se ale nyní ukázalo, pozornost nevěnovala jen marketingová část společnosti, vývojáři z Massive v podpoře pokračují a vydávají novou aktualizaci.

Ta se však netýká jen oprav hlášených chyb, ale přináší potěšující zprávu pro konzolové hráče. Vadil vám lock na pouhých 30FPS? Potom máme skvělou zprávu, možná byste čekali lepší, ale jak se říká, aspoň něco. Avatar: Frontiers of Pandora je nyní možné hrát na 40FPS! Ačkoliv se to některým může zdát jako “výsměch” věřte, že dalších 10FPS navíc bude příjěmně znát.

Kromě toho do hry přichází podpora Intel XeSS Super Sampling, ta samozřejmě potěší jen PC hráče. “XeSS umožňuje hráčům zlepšit kvalitu grafiky ve hrách pomocí pokročilých algoritmů supersamplingu, které vyžadují méně výpočetního výkonu než tradiční metody, což umožňuje hrát hry s vyšším rozlišením a vyhlazenějším obrazem bez velké zátěže na hardwaru. Tato technologie je součástí grafických karet Intel Xe, které jsou určeny pro hráče a profesionální uživatele.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama