Do Fortnite míří cenzura: Hráči si budou moct vypnout tyto toxické emoty
i Zdroj: Epic Games
Fortnite Novinka Do Fortnite míří cenzura: Hráči si budou moct vypnout tyto toxické emoty

Do Fortnite míří cenzura: Hráči si budou moct vypnout tyto toxické emoty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2024 08:00

Cítili jste se naštvaní nebo frustrovaní, když vaši protihráči oslavovali vaši smrt animací/emotem? Potom si hned tuto čtveřici můžete vypnout. Do Fortnite přišla cenzura.

Reklama

Herní studia stále bojují proti tomu, aby jejich komunity nebyly příliš toxické. Výjimkou nebude ani Epic Games a jejich legendární Fortnite. Do hry brzy zamíří aktualizace, která přinese mimo jiné cenzuru. Hráči si budou moct v nastavení vypnout tuto čtveřici emotů. Proč? Podle spousty hráčů jsou až moc toxické a tvůrci na základně zpětné vazby chystají změny.

Prakticky všechny čtyři emoty, které si na závěr článku ukážeme, hráči používají především k naštvání svého eliminovaného soupeře. Však to znáte, někdo vás zabije a začne se hrozně smát nad vaší postavičkou, frustrující? Pro některé asi ano.

Jedná se o tyto 4 emoty

S tímto krokem samozřejmě nesouhlasí celá řada reagujících hráčů. Na jednu stranu, jednou tam ten emote je, tak proč ho po letech odstranit, jen proto, že jej hráči nahlašují? Na druhou stranu nás to tolik trápit nemusí, všechny emoty nadále ve hře zůstanou a my je můžeme používat bez omezení.

Cenzura by měla být součástí úterní aktualizace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama