Gray Zone Warfare si první den podle Steam Charts zahrálo skoro 70 tisíc lidí
i Zdroj: Madfinger Games
Gray Zone Warfare Novinka Gray Zone Warfare si první den podle Steam Charts zahrálo skoro 70 tisíc lidí

Gray Zone Warfare si první den podle Steam Charts zahrálo skoro 70 tisíc lidí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2024 09:00

Gray Zone Warfare dostává první uživatelské recenze. Jak si vede česká FPS střílečka v hodnocení náročných hráčů? Prozatím to není žádná sláva, objevuje se i častá kritika.

Reklama

Po několika měsíčním čekání na datum vydání včera překvapivě vyšla česká extrakční střílečka Gray Zone Warfare. Měla tendenci uspět, měla velký potenciál - a ten částečně naplnila. Venku ještě není ani 24 hodin a podle neoficiálních, přesto velmi spolehlivých statistik na Steam Charts, se do hry podívalo téměř 70 tisíc hráčů předběžného přístupu. 

Čísla by měla v následujících dnech samozřejmě přibývat, nutno pak ještě zmínit sledující na platformě Twitch, kde Gray Zone Warfare (42 tisíc diváků) doslova válcuje konkurenci jménem Escape from Tarkov (5.6 tisíc diváků).

Gray Zone Warfare si první den podle Steam Charts zahrálo skoro 70 tisíc lidí
i Zdroj: Steam Charts

Recenze

Na Steamu se již začínají objevovat také první uživatelské recenze. V průměru je Gray Zone Warfare ohodnocené jako “Smíšené”, což je v číselném hodnocení něco mezi 6 - 7  / 10. Hráči samozřejmě cení snahu, grafickou stránku, střelbu a možnosti, co ale spoustu lidí kritizuje, je velmi špatná optimalizace, kde hráči s high-endovými PC nemají ani stabilních 60FPS. Servery navíc trpí lagy a nejrůznějšími typy errorů. 

Osobně jsem se posledních několik hodin pokoušet pro vás hru otestovat a sepsat dojmy, nicméně nedovolilo mi to hned několik faktorů: Neustále mě úmyslně zabíjeli vlastní hráči, a když už jsem se napojil do opravdu “friendly” lobby, bylo kompletně zalagované.

A jak prozatím hru hodnotíte vy? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama