Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi nám kapku zmutovali
i Zdroj: Arrowhead game studios
Helldivers 2 Článek Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi nám kapku zmutovali

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi nám kapku zmutovali

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

1. 5. 2024 15:30

V Helldivers 2 se vyskytl nový problém. Jedna z předešlých operací se ve finále ukázala jako neúspěšná. Nejenom Automatoni jsou problém. Nyní nám posílili i Terminidi.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Dnes máme pro vás nové aktuality z fronty. Bohužel, tentokrát se nejedná o dobré zprávy. Ministerstvo Pravdy redakci dodalo pouze oficiální prohlášení, ze kterého jsme připravili výtah těch nejdůležitějších informací.

Automatoni:

V posledních zprávách jsem vyjádřil jistou drobnou naději, že brzo bude opět konec bojů s Automatony. Bohužel, protiútok na planety Penta a Choohe vyšel jen částečně. Pentu se podařilo osvobodit, nicméne Choohe zůstalo pod kontrolou Automatonů. Což je velmi nemilé, protože na Choohe se nacházela jedna z největších továren na protitankové miny.

Většina tamních techniků a továrních pracovníků je nyní téměř jistě po smrti a jejich zkušenosti nyní chybí. Poptávka po těchto minách už nyní velice překračuje jejich dostupnost. Automatoni této situace jistě využijí, takže můžeme očekávat velké nasazení tanků. 

Můžeme nyní jen doufat, že naši Helldiveři si i s tímto problémem poradí a nebude to znamenat další porážky demokracie.

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi nám kapku zmutovali
i Zdroj: Arrowhead Game Studios

Terminidi:

Aby toho nebylo málo, i na frontě s Terminidy se nedaří. Předchozí operace na definitivní vyhlazení Terminidů se v delším časovém horizontu ukázala jako neúspěšná. Zprávy Helldiverů informují, že speciální látka Termicid se stala absolutně neefektivní. Naopak. Terminidi se jí přizpůsobili a začínají ji vyhledávat. Na planetě Meridia se populace Terminidů mnohonásobně znásobila přes noc. Jako by nestačilo, že první působení Termicidu způsobilo mutaci a na bojištích se začali objevovat létající brouci. 

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Terminidi nám kapku zmutovali
i Zdroj: Arrowhead Game Studios

Helldiveři se nyní snaží vypnout veškerá zařízení na distribuci Termicidu. Tento nyní neúspěšný jed výrazně pomáhá nepříteli v růstu jeho populace. Většina sil Helldiverů se nyní přesunula na takzvané Bariérové planety a tam se snaží odvrátit blížící se katastrofu. Přejte štěstí našim Helldiverům! Věřte v Demokracii!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama