Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ
i Zdroj: Bohemia Interactive
DAYZ Novinka Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ

Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2024 14:00

Bohemia Interactive přináší skvělou zprávu. Původně placené DLC, Livonia, bude po aktualizaci součástí hry DAYZ. Nicméně navýší se cena za hru, doporučujeme ji tak pořídit co nejdříve.

Reklama

DAYZ je s námi již více než deset let a stále se těší podpoře v podobě pravidelných aktualizací, oprav chyb a přidávání nového obsahu. Před několika lety bylo vydáno placené DLC s názvem Livonia, které hráče zavedlo do prostředí inspirovaného regionem u Baltského moře. Tato nová mapa přináší úplně nový zážitek, odlišný od původní mapy Chernarus, kterou všichni dobře známe.

České studio Bohemia Interactive nyní přichází s dalšími novinkami. Livonia brzy bude začleněna do základní hry DAYZ jako součást aktualizace, a to bez nutnosti dalšího placení. Přesné datum uvedení mapy však zatím není jasné. Pokud však ještě nemáte hru DAYZ a uvažujete o jejím pořízení, doporučujeme tak učinit co nejdříve. Cena hry za DAYZ se zvýší, ale o tom zatím nejsou žádné konkrétní informace.

Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ
i Zdroj: Bohemia Interactive

DAYZ Livonia

DLC Livonia je rozšíření pro hru DAYZ, které hráčům přináší novou herní mapu s prostředím inspirovaným regionem Livonska východně od Baltského moře. Tato nová mapa nabízí různorodé terény, od hustých lesů až po otevřené pláně, a poskytuje hráčům nové možnosti pro průzkum, přežití a interakce s ostatními hráči. DLC Livonia také přináší nové zbraně, vozidla a další vybavení, které obohacují herní zážitek a umožňují hráčům přizpůsobit své přežití v tomto drsném postapokalyptickém světě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama