Senua's Saga: Hellblade 2 vyjde s oficiální českou lokalizací
i Zdroj: Ninja Theory
Hellblade 2 Novinka Senua's Saga: Hellblade 2 vyjde s oficiální českou lokalizací

Senua's Saga: Hellblade 2 vyjde s oficiální českou lokalizací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2024 07:00

Přichází parádní zpráva pro všechny, kteří milují hraní videoher v rodném jazyce. Senua's Saga: Hellblade 2 vyjde s oficiální českou lokalizací na PC i Xbox.

Reklama

V průběhu letošního roku Xbox vydání několik velkých her. Seznam zahrnuje také dlouho očekávané Senua's Saga: Hellblade 2 od Ninja Theory, které vyjde 21. května 2024. O samotné hře jsme se toho v posledních letech dozvěděli spoustu, a jistě se ještě nějaké podrobnosti v průběhu dalších týdnů objeví. 

Nyní se však dozvídáme jednu zásadní, důležitou informaci, ta potěší především hráče, kteří preferují hraní v rodném jazyce. Tvůrčí studio Ninja Theory před několika hodinami na svém twitterovém účtu prozradilo, že Hellblade 2 nabídne mimo jiné i českou lokalizaci, samozřejmě to platí jak pro PC, tak xboxovou verzi.

Senua's Saga: Hellblade 2

Hellblade 2 je pokračování úspěšné hry Hellblade: Senua's Sacrifice. Hra se odehrává ve fantasy světě a sleduje příběh Senuy, mladé válečnice s psychickými problémy, která se vydává na nebezpečnou výpravu do Norska. Hráči se mohou těšit na bojové scény, zkoumání prostředí a hluboký příběh, který se zabývá tématy jako je psychické zdraví a realita. Grafika a atmosféra jsou důležitými prvky série. Bohužel ale nebude pro ty, kteří od hry čekají desítky hodin příběhu, podle dostupných informací v Hellblade 2 strávíme jen něco kolem 8 hodin.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama