Unikla data vydání Xboxových exkluzivit Indiana Jones and Geat Circle a Avowed
i Zdroj: The Coalition
Novinka Unikla data vydání Xboxových exkluzivit Indiana Jones and Geat Circle a Avowed

Unikla data vydání Xboxových exkluzivit Indiana Jones and Geat Circle a Avowed

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2024 07:00

Xbox i letos uspořádá velkou herní konferenci, během které se dostane na to nejlepší, co se aktuálně chystá. My navíc předčasně víme, kdy vyjde tato dvojice her.

Reklama

Xbox v letošním roce vydá hned několik velmi zajímavých AAA titulů, ovšem datum vydání známe pouze u jedné z nich, Hellblade 2. Více jsme se pravděpodobně měli dozvědět až na právě ohlášené konferenci Xbox Games Showcase 2024, která proběhne 9. června. Ta samozřejmě zahrne to nejočekávanější a těšit se můžeme na minimálně jedno překvapení v podobě oznámení hry.

Do konce letošního roku se pak máme dočkat ještě této čtveřice her či velkých příběhových DLC, z oficiálních zdrojů víme jediné, DLC pro Starfield přijde na podzim. Nicméně měla uniknout i data vydání této dvojice her.

  • Avowed
  • Indiana Jones and Great Circle
  • Flight Simulator 2024
  • Starfield: Shattered Space

Podle serveru Variety, vyjde Indiana Jones and Great Circle v prosinci, toto datum ale není žádnou novinkou, hra byla s prosincovým vydáním spojována prakticky od začátku. Slibně vypadající Avowed by mělo dorazit o měsíc dříve, v listopadu

Pojďme se ale ještě na chvíli vrátit ke zmíněné konferenci Xbox Games Showcase 2024. Xbox toho má skutečně hodně co ukázat a kromě výše vypsaných her, by nám rozhodně nevadil nový trailer k State of Decay 3, Perfect Dark, Contraband, Overdose a co rozhodně musíme zmínit a 100 procentně s tím počítáme, je odhalení Gears 6 a Call of Duty: Black Ops - Gulf War, na které již odkazovalo hned několik známých zdrojů. Zapomenout pak nesmíme ani na údajně chystanou novou konzoli Xboxu a VR zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama