Hned několik her od Capcomu brzy zmizí ze Steamu
i Zdroj: Capcom
Novinka Hned několik her od Capcomu brzy zmizí ze Steamu

Hned několik her od Capcomu brzy zmizí ze Steamu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 4. 2024 16:00

Společnost Capcom oznámila, že několik her z její nabídky v rámci několika dnů zmizí z nabídky Steamu. Týkat se to může také Xbox Store. Podrobnosti v článku.

Reklama

Capcom, japonská společnost, která není známá jen díky naprosto parádní sérii Resident Evil nebo Monster Hunter, je známá také tím, že dříve vydávala hry třetích stran. A právě některé z jich již brzy neuvidíme v nabídce platformy Steam. Jedná se o tuto trojici starších her.

  • Flock
  • Dark Void: Zero
  • Dark Void

Zmíněné tři hry v současné době v obchodě ještě najdete, navíc s výraznou slevou až 50 %. Zakoupit jej můžeme nejpozději do 8. května, den poté to bude pravděpodobně naposled, co jsme je kdy v nabídne viděli. Vydavatel pak upozorňuje, že hráči, kteří hry budou mít aktivované ve své virtuální knihovně, o ně nepřijdou, budou je moct nadále hrát i v budoucnu - avšak samozřejmě pouze do té doby, dokud je budou podporovat operační systémy Windows.

Některé zmíněné hry je nyní možné sehnat také v obchodě Xbox, též se slevou. Zdali je ale čeká stejný osud jako na Steamu, nyní nikdo neví. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama