1. světová válka s trochou fantasy hororem vypadá naprosto skvěle
i Zdroj: Fulqrum Publishing
Decadent Novinka 1. světová válka s trochou fantasy hororem vypadá naprosto skvěle

1. světová válka s trochou fantasy hororem vypadá naprosto skvěle

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Decadent je akční hra, která nás zavede do dob 1. světové války a nabídne hororové prvky. Podívejte se na zbrusu nové záběry, vypadá to naprosto skvěle!

Reklama

Před téměř půlrokem jsme vám poprvé ukázali velmi ambiciózní hororový fantasy projekt Decadent, který vzniká pod vydavatelstvím Fulqrum Publishing. A stejně jako nás, viditelně oslovil i naše čtenáře, kteří na první informace a naprosto parádní trailer reagovali velmi kladně. Decadent jsem tak umístili na náš seznam skutečně zajímavých her.

A udělali jsme dobře, Decadent od tvůrčího studia Incantation Games se předvedlo na nových gameplay záběrech, i ty vypadají velmi dobře! Zkrátka období 1. světové války namixované s fantasy a prvky hororu, to se často nevidí. Nutno podotknout, námi ostře sledovaný projekt není zajímavý jen příběhem nebo žánry, ale i parádní grafickou stránkou, speciálními efekty nebo atmosférou. Nechme ale zbytečné řeči a pojďme se přesunout k pár hodin starým záběrům.

Decadent

Naposledy cestuje do Arktidy a sleduje stopy ztracené expedice Miskatonské univerzity. Když jsou jeho odvaha a zdravý rozum dohnány na hranici možností, musí se John naučit kráčet na hranici mezi dobrem a zlem a zjistit, kolik zármutku je připraven způsobit, aby zachránil někoho drahého.” Stojí v popisku hry.

Decadent prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně chystá se pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Jakmile se dozvíme více, určitě budeme informovat!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama