10 minutový průchod hrou Star Wars Outlaws nás vzal do Tatooine
i Zdroj: Ubisoft Massive Entertainment
SW: Outlaws Novinka 10 minutový průchod hrou Star Wars Outlaws nás vzal do Tatooine

10 minutový průchod hrou Star Wars Outlaws nás vzal do Tatooine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Star Wars: Outlaws nás v nové rozsáhlé gameplay ukázce vzalo na planetu Tatooine. Podívejte se na 10 minut z Outlaws, největší Star Wars hry letošního roku.

Reklama

Po delší době na sebe upozorňuje největší Star Wars hra letošního roku. Ano, mluvíme o open-world titulu Star Wars: Outlaws od tvůrců The Division a Avatar: Frontiers of Pandora. Ubisoft ve spolupráci se zahraničním IGN fanouškům ukázal dalších rovnou 10 minut ze hry, konkrétně z jedné z misí, které se odehrávají na planetě Tatooine - Tatooine je fiktivní planeta v univerzu Star Wars. Patří mezi nejznámější a nejikoničtější světy tohoto vesmíru. 

Star Wars: Outlaws

Jako první videohra ze světa Star Wars nabízí plně otevřený svět. Hra zahrnuje stealth a otevřený boj, souboje ve vesmíru, řízení vozidel a větvený dialog. Děj se odehrává mezi událostmi filmů The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Hrajete za Kay Vessovou, lstivou podvodnici, která touží po svobodě a novém životě. Cestou za dobrodružstvím ji doprovází malý společník Nix. Star Wars: Outlaws vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S již 30. srpna 2024

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama