20. dubna proběhne velká The Division Showcase
i Zdroj: Ubisoft
The Division: Heartland Novinka 20. dubna proběhne velká The Division Showcase

20. dubna proběhne velká The Division Showcase

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2023 20:25

Ubisoft právě oznámil, že už ve čtvrtek večer se hráči dozví novinky ohledně aktuálně připravovaných projektů The Division. Dojde jak na AAA Heartland (PC a konzole) tak na mobilní Resurgence (iOS a Android). Novinky se budou týkat také The Division 2 z roku 2019.

Reklama

Máte ve čtvrtek ve 20:00 našeho času volno, aspoň tak na hoďku? Potom se nezapomeňte koukat na právě oznámenou The Division Showcase. Ubisoft během večerní akce prozradí novinky a představí své plány do budoucna. Věnovat se budou všem aktuálně podporovaným dílům.


The Division 2

Druhý díl je sice téměř 4 roky venku, přesto jeho podpora nekončí. Tvůrci během akce oznámí co přesně ještě chystají. My předpokládáme, že toho už asi moc nebude, nebo překvapí nějakým pořádným DLC? Uvidíme, každopádně slibují nový režim.

The Division: Resurgence

Něco málo se dozvíme i mobilní “špičkové” akci Resurgence, jak ji nazývá Ubisoft. Resurgence je PvE hrou, do které se hráči zapojí jak sólo, tak klidně v kooperaci s kamarády. Doufejme, že dojde i na gameplay záběry, přeci jen má do 12 následujících měsíců vyjít.

The Division: Heartland

Už jsme si nedavno říkali, podezřele dlouho nebyla řeč o free-to-play akci Heartland. Ta míří na PC a konzole. Oficiální popisek slibuje, že během akce uvidíme přehlídku gameplay záběrů. A že by konečně došlo na datum vydání? 

Showcase jak jsme již zmínili, proběhne 20. dubna ve 20:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama