5. sezóna v Battlefield 2042 má přinést mapu českého města, údajně jde o Zlín
i Zdroj: EA DICE
Battlefield 2042 Novinka 5. sezóna v Battlefield 2042 má přinést mapu českého města, údajně jde o Zlín

5. sezóna v Battlefield 2042 má přinést mapu českého města, údajně jde o Zlín

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2023 14:28

Jestliže jste aktivními hráči Battlefield 2042, pak pro vás máme skvělou zprávu. 5. sezóna, která dorazí údajně už začátkem června, a zároveň bude tou poslední, nás vezme do České republiky, leaker zmiňuje přímo město Zlín.

Reklama

DICE zveřejnilo popis nové sezóny, ta by mohla být zajímavá hlavně z toho důvodu, že zmiňuje Česko. Konkrétně se v popisku píše.

"Napětí se v posledních dnech zvýšilo poté, co neověřený přenos odhalil hromadění východních sil v Česku. V čele jejich úsilí stojí elitní divize Nova Group, která se snaží zajistit životně důležitou vlakovou trasu v regionu. Místní odbojáři, Moravské gardy, byli vše, co stálo v cestě novému tažení na západ. S jejich podezřelými vazbami na západní síly se mnozí obávají, že je jen otázkou času, kdy to přeroste v totální válku."

Leaker BF Bulletin na Twitteru tvrdí, že dle popisku a chystaných novinek, se podíváme přímo do Zlína, konkrétně na železnici. Zde asi není důvod nevěřit, nicméně celou pravdu se dozvíme už brzy. 

Série Battlefield už jednou české město zařadilo do své map-sbírky. V díle Battlefield 1942 jsme mohli v jednom z DLC navštívit Prahu, konkrétně vojenské letiště v Kbelích. 

Sezóna 5 pro Battefield 2042 dorazí začátkem června. Podle některých zdrojů půjde o poslední sezónu, kterou 2042 dostane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama