A Plague Tale: Innocence je ke stažení zcela zdarma
i Zdroj: Asobo Studio
A Plague Tale: Innocence Novinka A Plague Tale: Innocence je ke stažení zcela zdarma

A Plague Tale: Innocence je ke stažení zcela zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 1. 2024 17:15

Další parádní hrou, kterou PC hráči mohou získat zdarma je kladně hodnocená adventura A Plague Tale: Innocence od studia Asobo. Pospěšte příliš času nezbývá.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. V uplynulých dnech pak došlo také na skvělé Ghostwire: Tokyo, The Outer Worlds nebo Saints Row. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023. Kompletní seznam rozdaných a očekávaných her sledujte zde.


Šestnáctým a zároveň předposledním vánočním dárkem od Epic Games Store je velmi kladně hodnocená adventura A Plague Tale: Innocence od studia Asobo. První díl vyšel v roce 2019 a zapsal se mezi nejlepší hry téhož roku. V recenzích si hra odnesla hodnocení 8.1 / 10. Aktivovat si ji můžete do čtvrtečních 16:59 našeho času. Po té přijde na řadu další hra zdarma - spekuluje se o Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Sledujte ponurý první příběh mladé Amicie a jejího malého bratra Huga na srdceryvné cestě skrz nejtemnější historií. Oba jsou pronásledováni vojáky inkvizice a obklopeni nezastavitelnými hejny krys, musejí si důvěřovat a spolupracovat,” píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama