Agraelus přichází s nečekanou spoluprací. Stává se ambasadorem fotbalového klubu
i Zdroj: FC Slovan Liberec
Novinka Agraelus přichází s nečekanou spoluprací. Stává se ambasadorem fotbalového klubu

Agraelus přichází s nečekanou spoluprací. Stává se ambasadorem fotbalového klubu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 6. 2024 09:45

Nejslavnější český streamer Vojtěch „Agraelus“ Fišar přišel s nečekanou spoluprací. Po několika dnech napínání svých fanoušků oznámil, že se stal ambasadorem českého fotbalového klubu.

Reklama

Vojtěch „Agraelus“ Fišar je v současné době stále nejsledovanějším českým streamerem na platfrormě Twitch. Denně jeho často i náročné gameplaye sledují tisíce fanoušků a rozhodně patří mezi nejvlivnější mladé lidi, kteří působí na internetu. Agraelus v posledních dnech lákal na velkou novinku, nechtěl však předčasně prozradit, o co by mohlo jít. Dnes už jsme o něco chytřejší.

Agraelus a český fotbalový klub FC Slovan Liberec, který v minulé sezóně skončil na 7. místě, společně oznámili velkou spolupráci. Vojtěch se stává důležitým ambasadorem, který bude přinášet “sérii videí ironizujících reálné kroky a rozhodnutí klubu. Kromě Agraela v nich bude vystupovat i jeho parťák Radovan, který je velkým fotbalovým fanouškem. Společně se pak určitě vydají i na některé domácí zápasy Slovanu.

Věříme, že tato spolupráce povede ke zlepšení povědomí o Slovanu Liberec u mladé generace nejen v Liberci a v okolí, ale v celé České republice.

Není to první velká novinka, se kterou liberecký tým v poslední době přišel. Mezi zásadní kroky patří například podepsání nového trenéra, bývalého českého reprezentanta Radoslava Kováče. Zmínit pak musíme i velmi diskutované nové logo Liberce. To rozdělilo fanoušky klubu na dva tábory. Zatímco jedni jsou z minimalistického loga nadšení, druhým se příliš “chudé” logo nezamlouvá - ale jak se říká, vše je pouze o zvyku.

Tou asi největší novinkou je změna majitele klubu. Již nějaký týden jej vlastní mladý miliardář Ondřej Kania (31). Ten má s klubem velké plány, a nejen s tím mužským, ale i ženským a dorosteneckým. 

Mým jednoznačným cílem je ve střednědobém horizontu navázat na úspěchy, kterých Slovan konzistentně dosahoval v nedávné minulosti - tedy boj o nejvyšší příčky ve FORTUNA:LIZE a účast v evropských pohárech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama