Airborne Empire je nová strategická hra, ve které stavíte létající město
i Zdroj: The Wandering Band LLC
Novinka Airborne Empire je nová strategická hra, ve které stavíte létající město

Airborne Empire je nová strategická hra, ve které stavíte létající město

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC

Indie studio The Wandering Band si pro nás chystá novinku v otevřeném světě, Airborne Empire. Tady budujeme a rozvíjíme své město, které se neustále vznáší v oblacích.

Reklama

Airborne Empire nabídne jedinečný RPG City Builder ve velkém otevřeném světě plném zázraků, pokladů, postav, dialogů i nebezpečí. Hlavní náplní hry je vybudovat velké a prosperující město, které se neustále vznáší v oblacích a cestuje z místa na místo. To nebude jen tak.

Celé město v Airborne Empire musí být neustále v rovnováze, jinak se zřítíte z oblohy dřív, než vůbec začnete. Pohon pro vaše město bude jednou z nejdůležitějších věcí, na které bude potřeba dávat pozor. Dále je třeba být obezřetný i kvůli dalším rizikům. Ne všechna města k vám budou přátelská a pokusí se vás sestřelit z oblohy. Také nebeští piráti se mohou odvážit přepadnout vás a sebrat vám vaše drahocenné věci. Naštěstí budete mít prostředky a způsoby, jak se proti nepřátelům bránit a ukázat jim, že by vaše město raději měli nechat na pokoji.

Airborne Empire nabídne mnoho k prozkoumání a objevování. Vaše město potřebuje lidi tam dole, stejně jako oni potřebují vás. Pokud jim pomůžete s jejich problémy, na oplátku vám nabídnou své vlastní znalosti. Jedno město vám za pomoc nabídne jejich technologie, další vám dá plány na nové budovy nebo pohon. Získat můžete i lepší nástroje na obranu, jako jsou věže, děla nebo útočná letadla. Nezapomeňte, že po vašem létajícím městě se mohou šířit požáry i nemoci. Občas se budete muset rozhodnout, zda technologie, kterou můžete získat, stojí za riziko ztráty vašeho města.

A teď možná to nejdůležitější. O čem vlastně Airborne Empire je? Co je naším cílem? Národy světa jsou rozhádané a nejednotné. Právě vaše město, vaše dovednosti a vaše přesvědčení má všem ukázat, že tyto národy mohou žít v míru a harmonii. Znalosti a technologie celého světa se shromáždí v jednom létajícím městě, kde lidé žijí klidným a prosperujícím životem.

„Postavte si své nebeské město a prozkoumejte rozlehlou krajinu v tomto RPG City Builder s otevřeným světem. Spojení metodické výstavby a řízení městského stavitele; jedinečný zdvih, rovnováha a pohon potřebný pro létající město; a přesvědčivé postavy, nebezpečí a dobrodružství RPG!" Píše se v popisku na Steamu.

Airborne Empire je ve vývoji opravdu dlouho, letos v září se ale konečně dočkáme jejího vydání v rámci předběžného přístupu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama