Aktivujte si dvě velmi kladně hodnocené hry zcela zdarma
i Zdroj: Eidos-Montréal
Novinka Aktivujte si dvě velmi kladně hodnocené hry zcela zdarma

Aktivujte si dvě velmi kladně hodnocené hry zcela zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 4. 2024 17:00

Nelíbily se vám v poslední době rozdávané hry? Potom vás aktuální nabídka jistě zaujme. Zdarma jsou k mání dvě AAA hry, které potěší fanoušky stealthu a RPG.

Reklama

Říkáte, že Epic Games Store v posledních měsících nerozdával příliš kvalitní kousky? Pár se jich našlo, ovšem těch vysněných AAA titulů příliš nebylo, pravda. Nicméně od 4. dubna se situace mění a EGS nabízí dvě vskutku zajímavé hry a to zcela zdarma! Tento týden potěší především fanoušky stealthu a to díky hře Thief od Eidos Montreal z roku 2014. Druhou hrou je RPG The Outer Worlds v edici Spacer's Choice od Obsidianu. V obou případech jde o kladně hodnocené kousky ke kterým lze navíc najít českou lokalizaci. Pojďme si o hrách něco říct a mrknout se na jejich launch trailery.

Thief

Z jeho dosahu nejsou v bezpečí ani ti nejopatrnější občané se svým nejlépe střeženým majetkem. Když se objeví povstání, Garrett se ocitne zapletený do rostoucích vrstev konfliktu. Vedeni Orionem, hlasem lidu, udělají tyranizovaní občané vše, co mohou, aby získali zpět Město z baronových rukou. Revoluce je nevyhnutelná. Pokud se Garrett nezaplete, ulice zrudnou krví a Město se roztrhá na kusy.” Hru si můžete aktivovat na Epic Games Store do čtvrtka 11. dubna 2024.


The Outer Worlds

"The Outer Worlds je oceňované RPG pro jednoho hráče od Obsidian Entertainment and Private Division. Při prozkoumávání vesmírné kolonie bude postava, kterou se rozhodnete stát, určovat, jak se bude tento příběh řízený hráčem vyvíjet. V korporátní rovnici kolonie jste neplánovanou proměnnou vy." Hru si můžete aktivovat na Epic Games Store do čtvrtka 11. dubna 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama