Aktivujte si zdarma akční adventuru Rugrats: Adventures in Gameland
i Zdroj: The MIX Games
Novinka Aktivujte si zdarma akční adventuru Rugrats: Adventures in Gameland

Aktivujte si zdarma akční adventuru Rugrats: Adventures in Gameland

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hned dvě hry v hodnotě 1 600 Kč můžete získat zcela zdarma. K mání jsou logická adventura Rugrats: Adventures in Gameland a akční Super Crazy Rhythm Castle.

Reklama

Další čtvrteční odpoledne je tu a s ním tradičně přichází akce z Epic Games Storu. Jak správně hádáte, jedná se o rozdávání her zdarma. I dnes Epic Games Store nabízí hned dvě hry zdarma. Bohužel ale, nepůjde o tak solidní nabídku jako v případě minulého týdne, kdy byly k mání Sniper Ghost Warrior Contracts a Football Manager 2024. Dnes potěšíme hráče menší indie hříček, v obou případech platí, že si hry můžete aktivovat až do čtvrtka 19. září 2024.

Rugrats: Adventures in Gameland

První, tou zajímavější hrou, je adventura, která vyšla před několika dny v hodnotě zmíněných zhruba 600 Kč. Aktivovat si ji můžete na Epic Games Store.

Oblíbená miminka všech jsou zpět v akci! Když Tommy, Chuckie, Phil a Lil uvidí reklamu na novou videohru Reptar, předstírají, že jsou ve vlastní videohře. Díky síle představivosti děti promění Tommyho dům ve videoherní svět plný akce, vzrušení a dobrodružství. 

Přepínejte mezi krásným 8bitovým a HD uměním, vyberte si své oblíbené dítě a zahrajte si tuto neo-retro plošinovku! Rugrats: Adventures in Gameland lze hrát samostatně nebo se spojit s kamarádem a užít si kooperativní zábavu pro dva hráče!

Super Crazy Rhythm Castle

Super Crazy Rhythm Castle je bláznivá rytmická hra od Konami, která mísí hudební výzvy s dobrodružstvím a hádankami. Hráči procházejí různými úrovněmi hradu, kde musí řešit hádanky a plnit úkoly, přičemž se musí trefovat do rytmu hudby. Hra je zaměřená na zábavu, ať už v singleplayeru nebo multiplayeru, kde spolupracujete s ostatními hráči na dosažení cílů. Zajímavostí je, že každá úroveň má své specifické hudební prvky, které jsou důležité pro postup ve hře. Hru v hodnotě 1000 Kč si můžete aktivovat na Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama